Kedves Olvasó!

Köszöntelek az oldalon! Ez a blog is - mint a legtöbb - azért jött létre, hogy írója, - aki a véletlen szerencse folytán én vagyok - kiírja magából gondolatait. Gondolatokat a Formula-1-ről, és a cirkuszhoz kapcsolódó egyéb, számomra tetsző, és idegesítő dolgokról. A szellemisége mindenképpen kritikus, és ezt igyekszem úgy tenni, hogy a kritikák kellően megalapozottak legyenek.

Az internet által megadatott számunkra a hírdönping, és a különféle, a Forma-1-el foglalkozó portálok egymást túllicitálva ordítják a képünkbe a frankót. Néha eltalálják, néha meg nem. Egyes oldalak pedig önnön nagyságukat próbálják felénk sugározni, bebújva egy nagy név, egy legenda mögé. És közben, ha az írás alját is elolvassuk, kiderül, hogy nem takar valós szellemi teljesítményt, csupán valamely oldalról bemásolt cikk, ami vagy igaz, vagy nem. Erre még biztosan sokszor visszatérek, mert az ilyen oldalak "tulajdonosai", a különféle közösségi oldalakon olyan pökhendien viselkednek, hogy az már sérti a jóízlés határait. Természetesen célom az is, hogy az ilyen tudálékos, de  valós tudást és ismeretet nélkülözö kontárokat, saját környezetükben tegyem nevetségessé. Igyekszem azonban ezt javító szándékkal tenni, hogy én is azt hihessem magamról, ..... tudom a frankót.

A bejegyzés trackback címe:

https://f-1brazen.blog.hu/api/trackback/id/tr722329592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása